Säästä 46%

Puinen rakennussarja Dumpperi

Alkuperäinen hinta oli: 21,95 €.Nykyinen hinta on: 11,90 €.

Lasten rakennussarja, joka sisältää valmiiksi leikatut puukappaleet, maalit, ruuvit ja muut tarvikkeet dumpperin kokoamiseen.

15 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7290016261028 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , Brand:

Kuvaus

Laadukkaiden, aidosta puusta valmistettujen Stanley rakennussarjojen avulla perheenjäsenet voivat rakentaa yhteisen projektin, joka antaa hauskaa yhteistä tekemistä ja ajankulua.
Tämä lelusarja sisältää 10 valmiiksi leikattua puupalaa, 6 pyörää, 14 muoviosaa, 35 ruuvia ja 2 naulaa, tarrat ja maalit, jotka tarvitaan auton kokoamiseen. Suositellaan 5-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.

Koottu dumpperi sopii leikkeihin sekä koristeeksi.

Valmiin tuotteen mitat: 18 x 11 x 10 cm

STANLEY on brändi, joka on toimittanut laitteita ammattilaisille ympäri maailmaa yli 170 vuoden ajan. Tulevia rakentajien sukupolvia ajateltuna se on luonut erityisen lastenmalliston STANLEY Jr®. Pienet työkalut ja luovat tee-se-itse-projektit kehittävät silmän ja käden koordinaatiota, kätevyyttä, ongelmanratkaisutaitoja ja luovuutta. Vanhemmat ja lapset voivat luoda ainutlaatuisia muistoja yhdessä tutustumalla työkalujen käyttöön ja rakentamalla projekteja, joista he voivat olla ylpeitä. Valmistaja on luonut täydellisen maailman työkaluja, puisia ja muovisia rakennussarjoja ja leluja, jotka on erityisesti suunniteltu lapselle ikä huomioon ottaen.

Lisätiedot

Paino 0,9 kg (kilogramma)
Mitat 10,0 × 24,0 × 17,0 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puinen rakennussarja Dumpperi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *