Säästä 38%

Videokamera Snapcam Full HD

Alkuperäinen hinta oli: 15,95 €.Nykyinen hinta on: 9,95 €.

Kannettava pieni Full HD-videokamera, jonka voit kiinnittää esimerkiksi vaatteisiin tai ajovarusteisiin.

14 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4897042191942 Osasto: Avainsanat tuotteelle , Brand:

Kuvaus

Kameroita, jotka vain ottavat kuvia ja videoita, on saatavana lukuisina versioina. ION tarjoaa SnapCam LE 1065: n kuitenkin täysin kannettavan mallin, joka voidaan kiinnittää suoraan vaatteisiisi. Siten videot ja still-kuvat voidaan vangita aivan uudella tavalla, mikä mahdollistaa vaikuttavia tuloksia. Lisävarusteena SnapCam LE 1065 sisältää jalustan kiinnittimen ja Snap LE -kiinnikkeen. Siten vaatteiden lisäksi myös jalustalle kiinnittäminen on mahdollista.

ION SnapCam LE 1065 HD -kamera on käytön aikana täydellisesti suojattu alumiinikotelolla, joka myös kestää roiskevettä. Kokonaismitat ovat 40 x 40 x 13,5 mm ja paino nousee vain 33 grammaan, joten pieni laite saavuttaa pienikokoisen koon. Arkielämässä kamera pysyy jatkuvasti huomaamatta ja jopa kuluneena sitä ei käytännössä huomaa. Koska yksinkertainen muotoilu on musta, se ei tule väriltään.

Kompaktista muodosta huolimatta kannettava HD-kamera iON SnapCam LE 1065 saavuttaa tallenteissa vaikuttavan laadun. Erityisen vastuussa tästä on 8 MP: n OV8865-kuva-anturi. Videoiden osalta voit valita FHD-tarkkuuden, 1920 x 1080 pikseliä tai 1280 x 720 pikselin tarkkuuden, joissa kamera tallentaa 30 kuvaa sekunnissa.

Sisäänrakennetun ladattavan akun ansiosta kannettava kamera voi tallentaa videoita FHD-resoluutiolla jopa 60 minuutin ajan. Lataa akku yksinkertaisesti mukana toimitetulla USB-kaapelilla ja kytke kamera tietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen.

Liittääksesi SnapCam LE 1065 älypuhelimeen, iON on varustanut kameran Wi-Fi- ja Bluetooth-tekniikalla. Asenna vain iON-sovellus App Storesta ja muuta asetuksia, katsele videota tai tarkistaa tallenteesi. Voit tallentaa kuvia ja videoita suoraan kameraan asettamalla vain microSD / MicroSDHC-kortin. Tämän tulisi olla vähintään luokan 6 mukainen ja voi tarjota jopa 32 Gt tallennuskapasiteettia

Lisätiedot

Paino 0,24 kg (kilogramma)
Mitat 10,0 × 4,0 × 17,0 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Videokamera Snapcam Full HD”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *