Säästä 29%

Kissan kiipeilypuu 165 cm

Alkuperäinen hinta oli: 139,00 €.Nykyinen hinta on: 99,00 €.

Ruskea ja iso raapimapuu kissalle, kissapuun koko 165 x 50 x 70 cm. Paljon erilaisia virikkeitä kuten riippumatto, tikapuut ja tunneleita.

7 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 8711252266367 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , Brand:

Kuvaus

Tämä iso kissanlelu tekee pienestä alueesta, kuten asunnosta, kissalle paljon kiinnostavamman. Ruskea kissan raapimapuu yltää lähes kattoon asti ja rakas lemmikkisi saa enemmän liikkumisvapautta. Kissasi voi tuhlata suuren osan energiastaan ​​kiipeilemällä, leikkimällä, roikkumalla ja raapimalla. Tämä vähentää kissasi tylsyyttä ja sen purkamista vääriin paikkoihin.

Miksi kissa raapii?

Kissoilla on luonnollisesti tarve raapia. Jotta ne eivät hyökkää huonekaluihin, verhoihin tai oviin, sinun on omistajana myös annettava heille mahdollisuus tehdä niin. Raapimisen tarve syntyy erilaisista tilanteista. Raapimispuuta vasten kissa voi rauhassa venytellä ja raapia sekä puhdistaa kynsiä, joka on myös tärkeä syy raapimiseen. Kestävää narulla päällystettyä tolppaa raapimalla kynnet tulevat terävämmiksi ja puhtaammiksi, jotta kissasi voi orientoitua paremmin.

Pet Comfort raapimispuu on paras kissanlelu jokaiselle kissalle. Nuori ja vanha, iso tai pieni, jokainen kissa nauttii tästä kissapuusta, jossa on riippumatot, raapimistolpat, kiipeilytikkaat, kissatunneli, suoja ja jopa interaktiivinen kissalelu. Kissasi saa mahdollisuuden etsiä turvallista paikkaa korkeammalta, kun siellä on vieraita tai tähystellä ikkunasta ohi lentäviä lintuja.

Tekniset tiedot Pet Comfort kissapuu:

  • Kaikille kissoille, isoilel ja pienille
  • Mitat: 165 x 50 x 70 cm
  • Raapimistolpat
  • Kiipeilytikkaat
  • Riippumatot
  • Kissatunnelit
  • Piilopaikka

Lisätiedot

Paino 17,6 kg (kilogramma)
Mitat 52,0 × 72,0 × 26,0 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kissan kiipeilypuu 165 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...